Curăţarea cu aburi a maşinilor reprezintă procesul de utilizare a aburilor pentru a curăţa exteriorul şi interiorul unei maşini. Aburul reprezintă de foarte mult timp componenta esenţială a industriei curăţării şi igienizării datorită eficienţei şi puterii sale de sterilizare. În prezent, aburul are aplicaţii în industria curăţării maşinilor.

CE ESTE SPĂLAREA CU ABURI?
Diferenţa dintre o spălătorie cu aburi şi una cu tradiţională, este că se lucrează cu presiune de aburi în loc de apă. Rezultatul obţinut este acelaşi, însă cu un consum de apă redus la minim.
O astfel de spălare se recomandată atât pentru suprafeţe plane, dar mai ales pentru suprafeţe greu accesibile sau cu geometrie neregulată. Această metodă este mai sigură pentru spalarea motoarelor, deoarece conţinutul de apă folosit este mult mai scăzut, în acest fel reducându-se riscurile de deteriorare a echipamentelor electrice.

Curățarea cu aburii (uscați și umezi)

Este Ecologic și cel mai puternic mod de a curăța și dezinfecta fără chimicale.
1. Auto
Caroseria, intereiorul mașinii, motorul, portbagajul, covorașele și o noutate, instalația de încălzire și a aerului condiționat etc.
2. Bucatarii
Mobilierul din inox, in special îmbinările și locurile greu accesibile.
Aragazul, plita, cuptorul, chiuveta, cuptorul cu microunde, hota, vesela, frigiderele, congelatoarele, blaturile, lăzile pentru depozitare, stelajele etc.
3. Băi
Ușile (în special zona balamalelor, greu accesibil), chiuvetele, dușurile, toaletele în special zona balamalelor de la capace greu accesibil), etc.
4. Monumente funerare, (cruci, capacul bancuțele, buruienile și iarba nedorită).
5. Iarba
Buruienile de pe lângă clădiri, dintre dalele de beton ( o dată opărite cu abur mor, dar dacă sunt tăiate sau smulse rădăcinile rămân și cresc la loc) etc.
6. Clădiri
Curățarea exterioară a cladirilor de praf întărit, mușchi, graffiti, pete de uleiuri, smoală, etc.
7. Covoare
Carpete, covoare, preșuri, pături, saltele, fotoli, scaune tapițate, etc.

AlegeCompozit
Detalii de contact

Programari si informatii